Interior design for event space
“The Highloft” in Keramikos, Athens

Interior design for event space “The Highloft” in Keramikos, Athens

Interior design for event space “The Highloft” in Keramikos, Athens

Interior design for event space “The Highloft” in Keramikos, Athens

Interior design for event space “The Highloft” in Keramikos, Athens

We were assigned with the architectural study and design of an open-plan event space for meetings and workshops in Keramikos, Athens. During the research phase, we drew inspiration from the Athenian office space aesthetics, as well as public institutions during the late 70s and 80s.

While maintaining a considerable part of existing materials, such as concrete walls and ceiling, we proposed a cool-toned space, and introduced a long forgotten object of non-residential spaces, the vertical fabric blinds, in order to create a corporate environment. The blinds were placed not only next to the windows, but also inside the open space so that it can be adapted to different types of events and themes.

We chose to place movable louvers -architectural component usually used for ventilation- in the space and plain glass was replaced with tinted glass. This room divider separates the kitchen from the main resting area, underlining the industrial past but also the current look and feel of the space and the building. The use of vertical and horizontal blinds in different areas of the space together with the movable louvers, create dramatic lighting throughout the day in a space that with its openness, its dynamic serenity and versatility enables and stimulates different kinds of human interactions.

construction: Novacon
metalwork: Nikos Stratigopoulos
lights: Lumiere
blinds: Window Designer's Guide
photos: Yiannis Liontis

We were assigned with the architectural study and design of an open-plan event space for meetings and workshops in Keramikos, Athens. During the research phase, we drew inspiration from the Athenian office space aesthetics, as well as public institutions during the late 70s and 80s.

While maintaining a considerable part of existing materials, such as concrete walls and ceiling, we proposed a cool-toned space, and introduced a long forgotten object of non-residential spaces, the vertical fabric blinds, in order to create a corporate environment. The blinds were placed not only next to the windows, but also inside the open space so that it can be adapted to different types of events and themes.

We chose to place movable louvers -architectural component usually used for ventilation- in the space and plain glass was replaced with tinted glass. This room divider separates the kitchen from the main resting area, underlining the industrial past but also the current look and feel of the space and the building. The use of vertical and horizontal blinds in different areas of the space together with the movable louvers, create dramatic lighting throughout the day in a space that with its openness, its dynamic serenity and versatility enables and stimulates different kinds of human interactions.

construction: Novacon
metalwork: Nikos Stratigopoulos
lights: Lumiere
blinds: Window Designer's Guide
photos: Yiannis Liontis

We were assigned with the architectural study and design of an open-plan event space for meetings and workshops in Keramikos, Athens. During the research phase, we drew inspiration from the Athenian office space aesthetics, as well as public institutions during the late 70s and 80s.

While maintaining a considerable part of existing materials, such as concrete walls and ceiling, we proposed a cool-toned space, and introduced a long forgotten object of non-residential spaces, the vertical fabric blinds, in order to create a corporate environment. The blinds were placed not only next to the windows, but also inside the open space so that it can be adapted to different types of events and themes.

We chose to place movable louvers -architectural component usually used for ventilation- in the space and plain glass was replaced with tinted glass. This room divider separates the kitchen from the main resting area, underlining the industrial past but also the current look and feel of the space and the building. The use of vertical and horizontal blinds in different areas of the space together with the movable louvers, create dramatic lighting throughout the day in a space that with its openness, its dynamic serenity and versatility enables and stimulates different kinds of human interactions.

construction: Novacon
metalwork: Nikos Stratigopoulos
lights: Lumiere
blinds: Window Designer's Guide
photos: Yiannis Liontis

We were assigned with the architectural study and design of an open-plan event space for meetings and workshops in Keramikos, Athens. During the research phase, we drew inspiration from the Athenian office space aesthetics, as well as public institutions during the late 70s and 80s.

While maintaining a considerable part of existing materials, such as concrete walls and ceiling, we proposed a cool-toned space, and introduced a long forgotten object of non-residential spaces, the vertical fabric blinds, in order to create a corporate environment. The blinds were placed not only next to the windows, but also inside the open space so that it can be adapted to different types of events and themes.

We chose to place movable louvers -architectural component usually used for ventilation- in the space and plain glass was replaced with tinted glass. This room divider separates the kitchen from the main resting area, underlining the industrial past but also the current look and feel of the space and the building. The use of vertical and horizontal blinds in different areas of the space together with the movable louvers, create dramatic lighting throughout the day in a space that with its openness, its dynamic serenity and versatility enables and stimulates different kinds of human interactions.

construction: Novacon
metalwork: Nikos Stratigopoulos
lights: Lumiere
blinds: Window Designer's Guide
photos: Yiannis Liontis

We were assigned with the architectural study and design of an open-plan event space for meetings and workshops in Keramikos, Athens. During the research phase, we drew inspiration from the Athenian office space aesthetics, as well as public institutions during the late 70s and 80s.

While maintaining a considerable part of existing materials, such as concrete walls and ceiling, we proposed a cool-toned space, and introduced a long forgotten object of non-residential spaces, the vertical fabric blinds, in order to create a corporate environment. The blinds were placed not only next to the windows, but also inside the open space so that it can be adapted to different types of events and themes.

We chose to place movable louvers -architectural component usually used for ventilation- in the space and plain glass was replaced with tinted glass. This room divider separates the kitchen from the main resting area, underlining the industrial past but also the current look and feel of the space and the building. The use of vertical and horizontal blinds in different areas of the space together with the movable louvers, create dramatic lighting throughout the day in a space that with its openness, its dynamic serenity and versatility enables and stimulates different kinds of human interactions.

construction: Novacon
metalwork: Nikos Stratigopoulos
lights: Lumiere
blinds: Window Designer's Guide
photos: Yiannis Liontis

O.RIGHT_THE_HIGHLOFT_4_3_9
THE_HIGLOFT_GIF
O.RIGHT_THE_HIGHLOFT_FINAL
THE_HIGLOFT_16-2880x1920_5
O.RIGHT_THE_HIGHLOFT_4_3_3
O.RIGHT_THE_HIGHLOFT_4_3_4
O.RIGHT_THE_HIGHLOFT_LONG_2
O.RIGHT_THE_HIGHLOFT_SQUARE
THE_HIGLOFT_17-2880×1920
O.RIGHT_THE_HIGHLOFT_LONG
O.RIGHT_THE_HIGHLOFT_LONG_4
O.RIGHT_THE_HIGHLOFT_4_3_7
O.RIGHT_THE_HIGHLOFT_FINAL_2

we would love to hear from you about anything you would like to share 

we would love to hear from you about anything you would like to share 

we would love to hear from you about anything you would like to share 

we would love to hear from you about anything you would like to share 

we would love to hear from you about anything you would like to share 

feel free to mail us at
info@orightstudio.com

call us at +30 2310 238 588

feel free to mail us at
info@orightstudio.com

call us at +30 2310 238 588

feel free to mail us at
info@orightstudio.com

call us at +30 2310 238 588

feel free to mail us at
info@orightstudio.com

call us at +30 2310 238 588

feel free to mail us at
info@orightstudio.com

call us at +30 2310 238 588

follow us on social media
instagram
facebook

follow us on social media instagram & facebook

follow us on social media instagram & facebook

follow us on social media instagram & facebook

follow us on social media instagram & facebook

© 2019 o.right studio

© 2019 o.right studio

© 2019 o.right studio

© 2019 o.right studio

© 2019 o.right studio